Társasházi közös költség csökkentés több lépcsőben

Társasházak esetében nagyon sok lehetőség van közös költség csökkentésre vagy felújítási alap képzésre közös költség növelése nélkül.

Tovább »

TÁRSASHÁZKEZELŐ

A Társasházkezelő többféle feladatot lát el, mint egy megbízott Közös Képviselő. Inkább menedzser, mint "Házmester". Sokrétű munkáról van szó mert, ma már egy társasház is adózhat, pályázhat. Egyszóval jellemezve menedzselni kell. Javaslatokat dolgoz ki a gazdálkodásra és a közös tulajdonú részek hasznosítására.

Tovább

SZOLGÁLTATÁSOK

Cégünk budapesti és pest megyei lakóparkok, társasházak kezelésével, közös képviseletével, könyvelésével és ingatlankezeléssel foglalkozik. Fő célunk magas szintű közösségre szabott szolgáltatás nyújtása, amellyel igyekszünk kiszolgálni az ezen a  piacon ébredező ügyfélbarát igényt. A partnerség mellett a bizalomra törekszünk.

Tovább

BIZTOSÍTÁS, HITEL

Kötelező, lakás, Társasház, utas, kockázati életbiztosítás kalkulátor, akár 50% kedvezménnyel. Online kötés, biztosító váltás 100%-os árgaranciával pár perc alatt. Kedvező online lakás- és személyi hitel kalkulátor több mint 10 Banktól. Lakástakarék Pénztári akciók! Gyors ügyintézést biztosítunk, akár pár kattintással meg is kötheti.

Tovább

AJÁNLATAINK

Tájékoztató jellegű árainkat tekintse meg abban az esetben, ha új közös képviselőt kívánnak választani. A Társasház adottságainak ismeretében - gazdasági elemzés alapján - ajánlatot készítünk az épület fenntartására, üzemeltetésére, karbantartására, felújítására. Kicsomagoltuk! Csomagok helyett közösségre szabott kedvezményeket biztosítunk!

Tovább

FEL

Copyright © NOVE Consulting Kft. 2015 - Minden jog fenntartva.

Minden tartalom akár csak részbeni felhasználása, kizárólag csak a NOVE előzetes jóváhagyásával lehetséges.

On-demand

X